Foto- og kreativ konkurranse


IKS inviterer til kreativ konkurranse med tema; under overflaten (jubileumstemaet for 25 års jubileumet vårt). Vi ønsker bidrag i form av fotografier, illustrasjoner og/eller andre kunstneriske utrykk som illustrerer «det som er under overflaten». Alle er velkomne til å delta og fokus legges først og fremst på budskap og appell, og ikke det fototekniske.

Vi har opprettet en jury som består av frivillige fra hele landet. Ved innsending gir du Iks rett til å bruke materialet på iks.no og i annen redaksjonell virksomhet og vi forbeholder oss retten til å ha bildene lagret i Iks sitt digitale arkiv. Vinnere og andre utvalgte arbeid vil bli trykket i "Kvinnekraft" og stilt ut på fagdagen på Månefisken 20. september. Du beholder fortsatt dine rettigheter til bildene som sendes inn.

Bidrag til konkurransen sendes elektronisk på post@iks.no, ev. via post eller leveres direkte på IKS kontoret i Dronningensgate 25. Oslo innen 20. juni Husk å angi om du ønsker å være anonym kunstner ved publisering/offentliggjøring.

Format: Alle bilder sendes i originalversjon slik at det mulig å lage forstørrelser. Også veldig fint om med noen ord om hva du vil formidle/uttrykke, eventuelt ett navn på verket.

Vi setter opp flotte fotorelaterte premier, hvorav førstepremien vil være et kamera av høyere kvalitet. Gleder oss til alle bidrag. Lykke til!

Mvh IKS's fotogruppe.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits