Interessert i å bidra til en masteroppgave?

IKS har fått denne forespørselen fra en student som skriver masteroppgave om hvilken rolle skole/utdanning, forventninger og prestasjoner spiller i livet til ungdom med spiseforstyrrelser, og vi videreformidler den her slik at dere som eventuelt er interessert ï delta, kan ta kontakt med henne.

Jeg er en 27 år gammel student ved Universitetet i Oslo. Jeg tar en mastergrad i spesialpedagogikk, og skal skrive masteroppgave om hvilken rolle skole/utdanning, forventninger og prestasjoner spiller i livet til ungdom med spiseforstyrrelser. Jeg ønsker i denne forbindelse å intervjue ungdommer som har mottatt behandling for en spiseforstyrrelse, og er interessert i å høre om deres opplevelser omkring dette tema. Da jeg ikke har mulighet til å reise, ønsker jeg å snakke med dere som holder til på østlandet. Jeg har taushetsplikt og alt jeg får vite, og alle opplysninger jeg får, vil bli fullstendig anonymisert!

Ta kontakt med meg dersom dere ønsker mer informasjon, eller er interessert i å være med i mitt prosjekt!

Med vennlig hilsen
Mari Håndstad Skjørten
Mail: 
marihandstad@yahoo.no
Tlf: 95866877

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits