Pårørendesamling i Trondheim lørdag 10. mars

 IKS arrangerer pårørendesamling i Trondheim lørdag 10. mars.

Vi vet at det å stå nær en som sliter med en spiseforstyrrelse ofte innebærer å leve med bekymring, fortvilelse og maktesløshet. Det kan være en tøff påkjenning og også innebære en helserisiko for deg som pårørende. Mange opplever det som nyttig og støttende å møte andre i lignende situasjon for å utveksle erfaringer og kanskje dele noen gode råd.

Samlingen vil også gi informasjon om hva spiseforstyrrelser innebærer, symptomene, hva som kan ligge bak og hva som hjelper. Vi vil også snakke om det å leve med en spiseforstyrrelse i hverdagen og hva man som pårørende kan ? og ikke kan ? bidra med.

Link til informasjon om samlingen på våre nettsider:
http://iks.no/iks/tilbud/kurs/parorendes/

Her kan man også melde seg på (under Påmelding i kolonnen til venstre), eller man kan melde seg på eller få mer informasjon ved å ringe 22 94 00 10 eller ved å sende en e-post til mona@iks.no.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits