Å FØLE....


JEG ER TIL STEDET, helt våken, helt bevisst på livet , på meg selv, på absolutt alle detajer som gjør den dagen spesielt. 

Hver morgen våkner jeg, og jeg kan føle tidelig at det er en menningsfull dag, en dag skapt for meg, like spesielt som for alle, jeg kan føle som FRIHETEN  og ROEN fyller hele kroppen min, tanker, valg, muligheter,  det gjør at jeg smiler til meg selv og sier: jøss Alicia, hvordan kan du bli så heldig den dagen? Det gir meg glede, bare å FØLE meg selv og verden rund meg......., det er noe som ikke kan beskrives med ord, bare oppleves... i magen, i sjelen, i hjertet, og jeg intuitiv, følger mine egne indre behov, og er takknemelig for dagen som er, for meg selv, for alle unike ting som finnes der ute og her inne hos meg, da kunne jeg begynne å gråte, eller å le, eller bare bli der, i et tilstand hvor  alle grensene forsvinner, muligheter utvider seg og INDRE KRAFTEN er til stedet,

Jeg kommer meg ut av sengen men slik herlig følelse... frykten har ikke plass inni meg, og det kjennes godt, naturlig , det er EKTE... HVA HAR JEG BEHOV FOR ? male? drikke kaffe? høre på avslappende musikk eller lese en stund i senga? jeg følger mine egne behov, jeg virkelig HØRER PÅ MEG SELV, og det er alltid noen godt som jeg bestemmer meg for å gjøre. 

Den herlig stund var morgen betyr for meg å bli MEG, og det er den opprinnelig person jeg egentlig er, og faktisk, alle er. ALLE innest har slik opplevelse i løpet av dagen, ALLE.

Buenos dias, har du hørt på hele DEG idag?

Skrevet av Alicia

5 kommentarer

Ane

07.okt.2011 kl.23:14

Jeg blir så glad hver gang jeg leser tekstene dine, Alicia :-)

Jeg sitter på rommet mitt og oppsummerer dagen med en kopp te, og hører på hele meg, så ja - jeg har hørt på meg i dag. Ikke hele dagen, men litt :-) Jeg ønsker deg en fin helg!

perlesnor

08.okt.2011 kl.06:30

Dette likte jeg!!! Selv skal jeg jobbe endel med avspenning nå, for å lære mye om akkurat dette. For å lytte til meg, for å finne mine behov. Da er det godt å lese en slik tekst, god motivasjon for å klare avspenningen min. :)

Fjær

08.okt.2011 kl.19:08

Vakkert!

libra

09.okt.2011 kl.10:20

ikke sant jenter? gleder meg når jeg leser deres kommentarer, kraften er der. hver eneste dag opplever vi oss ekte, i slike stunder, er vi oss selv, og det er jo naturlig å gi seg jo noe godt, det som vi virkelig har behøv for. god søndag til alle;)besos de sol;)

Hilde

09.okt.2011 kl.20:04

Du er fantastisk.Kaffe er min "drog" da.Kaffe,musikk og høstregn i ruta. Jeg heier på deg Alicia.Smask!

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits