Speilrefleks

På dette bildet, ser du enten bare skog, eller et lite ekorn, spill levende. Det handler om hva vi ser. Jeg ser meg i speilet, og er en annen enn du ser. Men jeg ser det lille ekornet. Ser du meg? Jeg var ute i dag. Da jeg gikk, så jeg en kropp så tynn som en side i en bok. Men jeg har mange sider. Jeg tok på regnfrakk, var forberedt på skur og torden. 

Da jeg gikk, sendte jeg et brev. Mikkel rev satt og skrev, sendte det til månen. Jeg sendte det bare litt lengre ut på landet. Mens jeg gikk med konvolutten under armen som franskmenn bærer loff, husket jeg ikke hvor jeg bodde. Jeg husket hvor, men ikke adressen. Så lenge har jeg vært på sykehus. Og så kort er veien til absolutt kaos, for meg. For når jeg ikke vet, strekker jeg ikke til selv om jeg rekker helt opp til dørkarmen med armene mine. Jeg kan stå slik å strekke meg, uten å komme dit du vil ha meg. 

Jeg kler på meg regnfrakk og ser på ekornet. Så lekent, så lett. Jeg tar av regnfrakken og på med ulljakken. Jeg kjenner buksen skrape mot huden. Slik papir lager sår.  

Tekst og foto av fjær

Én kommentar

laila

16.mai.2011 kl.17:42

Vakkert :)

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits