Derfor er jeg ikke i Kvinnekraft denne gangen

Jeg er fast inventar i Kvinnekraft og har vært det siden 2007. For første utgave på den tiden, er jeg ikke der. Jeg er ikke på de stive, fine arkene. Du kan ikke blad i meg. Hvorfor er jeg ikke på trykk? Jeg mistet skriveevnen. Jeg klarte ikke få meg til å skrive. Ikke penn, ikke papir, ikke pc. Ingenting virket. Jeg er angst. Jeg er anoreksi. Jeg har alltid tenkt at det er ting jeg har, ikke ting jeg er. Men nå er jeg bare disse tingene. Jeg er karusell. Jeg er opp ned. De andre ordene har flydd sin vei. Angsten bor i kroppen min. Anoreksien tygger på den.

Kvinnekraft har reddet meg mange ganger. Det har vært noe konkret. Noe jeg har betydd noe i. Noe som har betydd noe for meg. Kvinnekraft kommer ut fire ganger i året. Kvinnekraft trenger skribenter og mennesker med personlige erfaringer. Er du i skriveform?

Neste utgave har innleveringsfrist 19. mai 2011. Tema for neste nummer er Behandling - mer enn blå resept og lange ventelister. Bidrag kan sendes til kvinnekraft@iks.no eller til I
KS v/ Kvinnekraft
Potboks 8877 Youngstorget
0028 OSLO

Fjær

Én kommentar

Hilde Åstrøm

18.mar.2011 kl.23:38

Så dumt. Jeg liker å lese det du skriver. Jeg liker ordene og tankene dine.

Du blir savnet.

<3

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits