Å skrive blogg med venstrehånden

Jeg hører mange ord i løpet av en dag. Likevel er det noe annet å skrive dem. Før kunne jeg skrive alt. Jeg var dronningen av ord. Den siste uken har jeg opplevd skrivestopp. Sammen med flere andre fremmede symptomer, som å snakke uten at det er jeg som snakker og som å bruke venstrehånden i stedet for høyre.

Små ting, som likevel vipper meg av pinnen. Når jeg ikke engang er meg selv, kjenner jeg en tomhet og jeg er mer enn ensom. Jeg later som jeg fikser alt. Men jeg gjør ikke det. Jeg fikser særdeles lite, inni meg. Og det er så rart dette, med å være stor og liten. Jeg vet ikke hva jeg er. Eller, jeg er gammel nok. Gammel nok til å vite at dette ikke er sånn jeg kan ha det.

Jeg husker enda mitt første møte med kvinnekraft. Det var snille stemmer og tilbud om å skrive for Kvinnekraft. Og jeg skrev. Jeg fikset ordene, klarte å si hvordan jeg har det - i passe innpakning. Men nå, nå finnes det ikke ord. Jeg vil slippe iks til, men jeg kan ikke reise dit. Jeg er tvangsinnlagt, lukket, skjermet. Jeg leste om åpen kveld i dag. Jeg håper mange skal dit i morgen. Det er et trygt lite fristed. Med plass for alle. Hjerterom. Bank, bank - kom inn.

Skrevet av Fjær

2 kommentarer

laila

09.mar.2011 kl.18:39

Legger igjen klemmer,flere sjanser kommer :)

NorgeVinterJakke

14.nov.2011 kl.14:33

kjempebra innlegg!

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits