Smøring på menyen

Jeg åpner avisa som om jeg skulle lese den, men jeg ser bare på bildene. Der er en skiløper. De er i vinden om dagen. Flere av de aktive norske jentene, sliter med å få i seg nok kalorier. Jeg later som jeg er en av dem og beveger meg mot mitt måltid. Jeg knekker brød.

I virkeligheten, faller jeg i staver. Jeg er ikke som dem, og jeg er ikke som meg. Det er som om jeg er noe midt i mellom. Men hvem er der? Kanskje er det å falle mellom to stoler. Men det er ingen teori å stole på.

Tilbake til skiløperne. De trenger omlag 4000 kalorier om dagen, slik at når de ikke trener, er det som regel spisetid. Noen ville vært glade for det, andre ville synes det var slitsomt ? som om alt handlet om treningen, skismøring og form. Men de spiser - må spise - uansett. Jeg heier på dem. Heia Norge!

 

 

Skrevet av Fjær

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Regler for bloggen:

1.Vi ønsker ikke innlegg og kommentarer som inneholder beskrivelser av antall kilo, kalorier, mat som er ok/ikke ok, og annet som kan virke triggende, og forbeholder oss retten til å redigere vekk slik informasjon.
2. Vis respekt, vær grei og snill, og forøvrig kan du skrive hva du vil :)

Vil du bidra?

Send dine tekster til oss på blogg@iks.no.

bloglovin

Abonner på innlegg fra bloggenKategorier

Arkiv

hits